Twee jaar geleden al aangekondigd voor de XXL-editie. Maar dat feestje ging toen helaas niet door. Maar 2022 keren de Britse helden van Iron Maiden terug naar het vaste land.

De legendarische Engelse metalband is een graag geziene gast op de heilige metalweide van Dessel en mag uiteraard op de jubileumeditie niet ontbreken. Iron Maiden speelt op de XXL dag, zijnde donderdag 16 juni.

Wie al een ticket voor GMM 2020 OF 2021 had, kan vanaf 1 september 2021 via zijn/haar Ticketmaster-profiel zijn/haar ticket voor GMM 2022 downloaden.

GMM biedt ook de mogelijkheid om je ticket(s) om te wisselen voor een tegoedbon. Dit kan vanaf 1 september 2021. Het bedrag van deze tegoedbon is de prijs van je tickets, accommodaties, en munten, inclusief service kosten. Het bedrag kan je besteden aan tickets voor GMM 2022. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen om je vrijdag ticket in te ruilen voor een zaterdag- of combiticket. LET OP, zolang de voorraad strekt natuurlijk, en je zal het resterende bedrag moeten bijbetalen als je voor een duurder ticket kiest. Kies je voor een goedkoper ticket, dan kan je het verschil later gebruiken. Het resterende bedrag van je tegoedbon kan je dan gebruiken voor de aankoop van GMM-munten of voor de aankoop van andere tickets voor GMM 2022.

Wil je nog extra tickets kopen? Of wil je in 2022 genieten van een van de GMM-accommodaties? Dat kan zeker! Tickethouders voor GMM 2021 zullen voorrang krijgen bij de start van de voorverkoop voor GMM 2022. Nadien zullen de overige tickets te koop worden aangeboden aan personen die nog geen ticket hebben voor de volgende editie.

De 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt gehouden op 16, 17, 18 en 19 juni 2022.