Counter Culture brengt al sinds 2008 een gevarieerde mix van alle ins en outs binnen de wereld van de muziek. Van nieuwtjes tot recensies, van fotoreportages tot geruchten; wij hebben het!

Hoe het begon

In 2008 startte Counter Culture onder de naam Rockblog met een overzichtelijke verzameling van alle festivalgeruchten en -bevestigingen voor de grotere muziekfestivals in Europa. In het jaar daarna breidde die verzameling explosief uit en werden ook de minder prominente festivals eraan toegevoegd.

Rockblog groeide de afgelopen jaren niet alleen in de breedte; naast festivalnieuws- en geruchten werd er ingebreid naar onder meer interviews, fotoreportages, recensies van albums en evenementen en prijsvragen.

Vandaag de dag

Rockblog staat inmiddels in Nederland en België bekend als één van de snelste, compleetste en meest gevarieerde websites op het gebied van rockmuziek. Iedere muziekliefhebber is op zoek naar verbreding van zijn muzikale horizon en dat is bij ons niet anders.

Van Rockblog naar Counter Culture

Omdat we onze bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod willen voorschotelen, heeft Rockblog in 2014 zijn horizon verbreed. Rockblog werd hiermee onderdeel van Counter Culture, waarmee de rock-gerelateerde artikelen direct ondergebracht zijn in het Rock Channel. Counter Culture biedt naast rock ook beats en hip-hop kanalen.

Digitaal Magazine

Sinds 2013 brengt Counter Culture onder de naam RBM: Rockblog Magazine periodiek een digitaal magazine uit over rockmuziek. De eerste editie stond in het teken van Punkrock en Groezrock, editie twee had als subtitel End Of The Year Edition en de derde uitgave zal in het voorjaar van 2014 verschijnen via de website van Rockblog Magazine.

Het Team

Het Counter Culture team bestaat uit een groep van vijftien fanatieke muziekliefhebbers, die jou voorzien in je dagelijkse rock-fix. Meer informatie over ons team en de teamleden vind je hier.

Contact

Klik hier om contact op te nemen met ons.

esomnia

Counter Culture is een idee van esomnia. Esomnia verzorgt tevens het technisch onderhoud van de websites en mobiele apps van Counter Culture (voorheen van Rockblog).