Het is vrijdag vandaag! wij willen van ons weekend gaan genieten en u vast ook. We houden het dus voor één keer heel kort: hier is het nieuws van 21 februari.

Rock Werchter bouwt verder aan topaffiche

We zeggen het nog eens: dit wordt de sterkste Werchter affiche in jaren. Vooral met het oppikken van Reignwolf heeft het festival laten zien dat het oog heeft voor relevante acts. Alle nieuwe namen even voor u op een rijtje:

Warpaint, White Lies, Milow, Parov Stelar Band, Rodrigo y Gabriela, Melanie De Biasio en Reignwolf

Best Kept Secret

Ook best Kept Secret lijkt zo stilaan te neigen naar het behoud in de festivaleredivisie. Met Miles Kane en The Horrors deed het alvast enkele toptransfers. De volgende 18 acts zijn nieuw op Best Kept Secret:

Angus & Julia Stone, Slowdive, Factory Floor, Miles Kane, Moss, The Horrors, together PANGEA, Archie Bronson Outfit, Ballet School, Bombay Show Pig, Jessy Lanza, Night Beats, Roosevelt, Ry X, September Girls, The Bots, To Kill A King en Young Fathers