Het is alweer dag vier van de feestweek ter ere van de lancering van Counter Culture. Time flies when you’re having fun. En zo zal het ook gaan als jij een setje kaarten wint (of koopt) voor de folkpunkavond op woensdag 19 februari van Frank Turner And The Sleeping Souls in de Melkweg.

Tape Deck Heart

Vorig jaar kwam Frank Turner met alweer zijn vijfde studio-album op de proppen (als we Million Dead niet meerekenen natuurlijk): Tape Deck Heart. Al beschreef recensent Jeroen het album als ‘niet zijn beste werk’, toch belandde het onder meer in de jaarlijst van onze eigen Mattias. De nieuwe songs slaan live echter erg lekker aan (zo ook in september in de Effenaar) en op 19 februari zal Frank met zijn Sleeping Souls ongetwijfeld ook de Melkweg weer helemaal op zijn hand krijgen.

Win kaarten!

Zoals gezegd, geven we kaarten weg voor deze show van Frank Turner: twee setjes van twee kaarten om precies te zijn. We geven die twee setjes weg aan de twee mensen die ons kunnen overtuigen van het feit dat zij erbij moeten zijn. Vul dus onderstaand formulier in en laat ons weten waarom juist jij die tickets zou moeten winnen.