As long as the trolls keep trolling, the Rick will keep rolling. Het is alweer bijna nostalgie: de Rickroll. Toen ruim 7 jaar geleden de eerste Rickrolls werden uitgevoerd, had niemand gedacht dat het zo’n grote internetgrap zou worden. Nu, anno 2014 is het eigenlijk not-done en om mensen het beruchte filmpje van Rick Astley’s Never Gonna Give You Up te sturen, maar vandaag maken we een uitzondering.

International Rickroll Day

Vandaag is het namelijk 6 februari: de geboortedag van Rick Astley. Omdat niemand precies weet wanneer de eerste Rickroll het web veroverde, is het niet meer dan logisch dat we de verjaardag van Astley voortaan aanhouden als International Rickroll Day.

Ter ere van de 41e verjaardag van deze cultheld en door het internet onsterfelijk gemaakte artiest, nog een keertje zijn tijdloze klassieker.