NOFX, The Offspring, Quicksand, New Found Glory, Madball, Descendents EN All, H2O, Ignite … laat ik daar maar stoppen want anders ben ik over een uur nog aan het vertellen hoe onmenselijk goed de affiche van Groezock dit jaar is. Net als de afgelopen drie jaar geven we ook in 2014 weer kaarten weg voor Europa’s tofste punk- en hardcorefestival. Wat je daarvoor moet doen, lees je hieronder.

Win kaarten voor Groezrock 2014!

We houden het simpel: vertel ons waarom juist jij een setje kaarten voor Groezrock 2014 verdient. Wij kiezen vervolgens twee inzendingen uit die zo’n mooi setje weekendkaarten winnen. Over de uitslag kan uiteraard niet worden gecorrespondeerd. Op 14 april krijgen de winnaars per email bericht.

Deel deze actie met je vrienden!

Deel deze actie met je vrienden. In real life, via de mail, twitter, facebook of wat voor manier dan ook. Want wie weet nemen ze jou mee als zij die kaarten winnen! Hieronder een paar knoppen om het delen wat makkelijker te maken. Succes!

Delen via Facebook

Delen via Twitter


deze actie is gesloten.