Met de toevoeging van de laatste 13 namen is de line up voor #GMM24 compleet! Onder meer Slayer gitarist Kerry King, de Cavalera broers Max en Iggor Cavalera en voormalige bassist en zanger van Deep Purple Glenn Hughes tekenen in juni present voor de 27e editie van Graspop Metal Meeting.

Maken de line-up voor #GMM24 compleet: Casey, Deez Nuts, Dominum, Fleddy Melculy, Frog Leap, Gel, Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live, John Coffey, Kerry King, Khemmis, Max & Iggor Cavalera, Spoil Engine en Zulu

Corrosion of Conformity is helaas genoodzaakt hun komst naar het festival af te zeggen.

De ticketverkoop voor GMM 2024 gaat hard! Zo zijn alle tickets voor donderdag 20 juni en zaterdag 22 juni 2024 uitverkocht, ook alle VIP Deck-tickets zijn al de deur uit. Tickets kan je kopen via ticketmaster.be.