Een nieuw jaar, een nieuwe lading namen moet de organisatie van Graspop Metal Meeting gedacht hebben. En dat zijn zeker niet de minste namen.

A Day to Remember, Amenra, Architects, Brides of Lucifer, Crown The Empire, Every Time I Die, Gojira, King’s X, Like A Storm, Mastodon, MAX & IGGOR CAVALERA – RETURN TO THE ROOTS, Metal Church, Sabaton, Touché Amoré en W.A.S.P. zullen aan de line-up worden toegevoegd.

Eerder werden Rammstein, Deep Purple en Evanescence als headliners aangekondigd.

Leuk lijkt ons de nieuwe duivelse superband: Brides Of Lucifer, een bijzondere samenwerking tussen de broers Kolacny (Scala), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts. Een metalband met 20 frontvrouwen, een overweldigende clash tussen de kracht van rauwe gitaren en bloedstollende vocalen.

Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar de site van Graspop. Graspop wordt gehouden van 16 t/m 18 juni in Dessel (België).