Na Ozzy Osbourne en Guns ‘n’ Roses heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting vandaag de derde van de vier headliners bekend gemaakt. Dit is niemand minder dan het Britse metalveteraneninstituut Iron Maiden. Iron Maiden is een graag geziene gast in Dessel. Op de strippenkaart is dit al weer het negende kruisje van Steve Harris en co.

Op vrijdag 22 juni brengt Iron Maiden haar “Legacy Of The Beast World Tour” naar Dessel. De nieuwe tour, geïnspireerd door Maiden’s ‘Legacy Of The Beast’ mobile game en stripboekenreeks, zal op het podium verschillende en wisselende “werelden” bevatten met een setlist die grotendeels zal teruggrijpen naar werk uit de jaren 80 en een handvol verrassingen voor de fans met enkele nummers uit latere albums.

Een verdere invulling van de line-up volgt snel. De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018 start op zaterdag 18 november om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.