Met het legendarische Aerosmith voegt Graspop Metal Meeting opnieuw een klinkende naam toe aan de line-up van de 25ste XL-editie. De Amerikaanse band onder leiding van het illustere duo Steven Tyler / Joe Perry viert in 2020 zijn 50ste verjaardag met een wereldtournee die op zondag 21 juni halt houdt in Dessel om GMM 2020 in stijl af te sluiten met een exclusieve Benelux show. Ondertussen loopt de ticketverkoop als een trein.

Na Iron Maiden (op donderdag) en Judas Priest (op zaterdag) heeft Graspop Metal Meeting een derde headliner in petto voor de tienduizenden bezoekers die van 18 tot en met 21 juni 2020 de 25ste verjaardag van het grootste metalfestival van de Benelux mee komen vieren.

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2020 is reeds gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Voor meer informatie kun je terecht op www.graspop.be.