Nadat eerder al Iron Maiden, Judas Priest en Aerosmith als headliners op de 25ste XL-editie van Graspop Metal Meeting werden aangekondigd, voegt de organisatie daar met Faith No More een vierde klepper aan toe. De Amerikaanse band zal op vrijdag de main stage afsluiten. GMM XL vindt plaats van 18 tot en met 21 juni 2020 op het festivalterrein de Stenehei in Dessel.

De ticketverkoop van GMM blijft lopen als een trein, de VIP Deck tickets voor donderdag zijn ondertussen uitverkocht. De plaatsjes om te overnachten worden ook schaars. Metal Park, Metal Town en Skullotel zijn inmiddels uitverkocht en ook Devil’s Lake mag zich stilaan opmaken voor een full house. Kampeerders kunnen uiteraard nog steeds terecht op Camping Boneyard, maar wacht vooral niet te lang om een ticket en een slaapplaats te reserveren.  Tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Voor meer informatie kun je terecht op www.graspop.be.