Zoals iedereen weet houdt Slayer er na deze tour mee op. Echter voordat de band er een punt achter zet, zal ze nog een keer de Desselse grasweide trakteren op een portie old school thrashmetal van de zuiverste soort. En de band heeft er zin in. Niet voor niets bracht men het nieuws iets eerder naar buiten dan eigenlijk bedoeld was. In het kielzog van Slayer zijn ook Lamb of God en Anthrax aan de affiche van Graspop Metal Meeting 2019 toegevoegd. En daar bleef het vandaag niet bij.

Ook Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators, Cradle Of Filth, Death Angel en Skámöld werden vandaag door de organisatie bevestigd. Niet de minste namen dus. Het ziet er naar uit dat we volgend jaar weer een mooi metalen feestje voor de kiezen krijgen.

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop is inmiddels gestart en vanaf morgen gaan ook de dagtickets in de verkoop. Tickets zijn te bestellen via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be