Zojuist heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting weer een vrachtlading nieuwe namen aan de line-up voor 2016 toegevoegd. De volgende bands zijn op 17, 18 en 19 juni te bewonderen op de Desselse grasweide:

Amaranthe, Anthrax, Apocalyptica, Atreyu, Devil You Know, Gojira, Heaven Shall Burn, In the Woods, Moonsorrow, Nightwish, Raven, Saxon, Shinedown, Skillet, Slayer, The Amity Affliction, The Raven Age, The Wild Lies, Tremonti, Turnstile, Windhand en Zakk Wylde.

Eerder al waren ondermeer Black Sabbath, Iron Maiden, King Diamond, Megadeth, Twisted Sister, Disturbed en Volbeat bevestigd. Graspop vindt volgend jaar plaats op 17,18 en 19 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart. Meer informatie vind je op www.graspop.be.

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten