Dat 13 niet altijd een ‘ongeluksgetal’ is, bewijst Graspop Metal Meeting wel. De organisatie van dit festival bevestigde namelijk gisteren 13 hele fijne nieuwe namen.

Beartooth komt er bij op de pre-dag van het festival op donderdag. Architects, Carpenter Brut, Atreyu, en Candlebox worden toegevoegd aan het programma van vrijdag. Behemoth, Clutch, Beast In Black aan dat van zaterdag. En tot slot: Gojira, Kvelertak, Deadland Ritual (metal’s nieuwste super group van Black Sabbath’s Geezer Butler en ex-Guns N’ Roses’ Matt Sorum), While She Sleeps, en Insomnium komen op zondag naar Dessel.

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn te bestellen via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten