Na gisteren Within Temptation als headliner voor 21 juni te hebben aangekondigd, schotelt de organisatie van Graspop Metal Meeting ons vandaag haar tweede headliner voor. En dat is niemand minder dan Slipknot. Dit gemaskerd negental is een graag geziene gast op de Desselse grasweide. Corey Taylor en kornuiten staan bekend om hun fenomenale podiumact en strakke nummers. Het is dan ook alweer hun zevende passage.

Volgens de organisatie van Graspop Metal Meeting zullen er spoedig meer namen volgen. Grote vraag is of we ook TOOL mogen verwelkomen in Dessel volgend jaar. De band maakte vandaag haar eerste Europese tour in jaren bekend. Hier zaten vooralsnog geen data bij in België (wel wordt de Ziggo Dome in Nederland aangedaan).

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10.00u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.