Ondanks dat het nog geen pakjesavond is, pakt het Franse metalfestival Hellfest toch al flink uit vanavond. Waar Pinkpop en Rock Werchter eerder vandaag een naam vrijgaven, daar maakt Hellfest vanavond maar liefst 128 namen van haar affiche bekend. En dat zijn niet de minsten. O.a. Slipknot, Scorpions, Faith No More, Judas Priest, ZZ Top, Slash, Alice Cooper, Korn, Limp Bizkit, Marilyn Manson, Billy Idol, Body Count, Lamb of God en Killing Joke treden op 19, 20 en 21 juni op in het Franse Clisson. Voor het volledige programma check de website www.hellfest.fr of de flyer hieronder.

programma

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten