Here I am, rock you like a hurricane! Niemand minder dan de Scorpions zijn de laatste headliner voor de 25e XL-editie van Graspop Metal Meeting. Met vijfduizend concerten in tachtig verschillende landen en meer dan honderd miljoen verkochte albums kan je wel zeggen dat Scorpions een wereldband is. Na de release van hun 19e studioalbum ‘Rock Believer’ gaan de Duitse rockhelden weer op tournee. Op vrijdag 17 juni 2022 komt de band terug naar de heilige festivalgrond in Dessel!

Nadat eerder al Iron Maiden (donderdag 16 juni 2022), Judas Priest (zaterdag 18 juni 2022) en Sabaton (zondag 19 juni 2022) hun komst als headliner hadden (her)bevestigd, voegt GMM daar nu Scorpions aan toe.

You win some, you lose some! Helaas moeten Joyous Wolf, Killswitch Engage, L7, Monster Magnet en Obituary hun komst naar de 25e editie van GMM annuleren.

Maar niet getreurd. GMM voegt een landing Belgische trots toe aan de affiche: EnthronedKillthelogoStrainsThe Curse Of Millhaven en Toxic Shock zullen Dessel op zijn grondvesten doen daveren!

Ook CelesteCounterpartsDana DentataDestructionDirty HoneyEisbrecherRival SonsSmash Into Pieces en Walls Of Jericho bevestigen hun komst en maken zo de affiche van GMM 2022 zo goed als compleet.

Meer info: www.graspop.be – www.ticketmaster.be