Na de aankondiging van Guns N’ Roses eerder deze week voegt de organisatie van Graspop Metal Meeting nog eens 28 nieuwe namen toe aan de line-up van #GMM23. Onder meer Airbourne, Alter Bridge, Generation Sex, Municipal Waste, Skid Row en The Distillers komen naar de 26ste editie van Graspop Metal Meeting.

Nieuwe namen op de affiche van #GMM23 zijn: Airbourne, Alter Bridge, Bad Wolves, Blackgold, Cancer Bats, Chelsea Grin, Code Orange, Coheed and Cambria, Elegant Weapons, Generation Sex (het nieuwe project van Billy Idol met Tony James van Generation X en Steve Jones en Paul Cook van de Sex Pistols), Haken, Heriot, Ice Nine Kills, Legion Of Doom, Mammoth WVH, Mimi Barks, Municipal Waste, My Dying Bride, Noctem, Nothing More, Palaye Royale, Planet of Zeus, Saltatio Mortis, Skid Row, Symphony X, The Distillers, Vended en VV.

RusskajaSeether en Vicious Rumors zijn helaas genoodzaakt hun optreden op Graspop Metal Meeting 2023 af te zeggen.

Klik HIER voor een overzicht van alle tot nu toe bevestigde namen.

De ticketverkoop voor GMM 2023 blijft lopen als een trein! Zo zijn alle tickets voor zaterdag 17 juni 2023 al de deur uit. De verkoop van de accommodaties gaat ook zeer hard. Metal Park, Metal Town en Camping Inferno zijn volledig uitverkocht, in Devil’s Lake zijn er nog een zeer beperkt aantal cottages beschikbaar! Tickets kan je kopen via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap!