We kunnen er onderhand een wekelijkse rubriek van maken. Ook deze week weer komt de organisatie van Graspop Metal Meeting met een nieuwe headliner op de proppen. En dat is niet de minste! Het Franse Gojira zal op vrijdag 16 juni de North Stage afsluiten.

De Franse progressieve deathmetalband groeide de afgelopen jaren uit tot een van de vaandeldragers van het extreme metalgenre. Vorig jaar verscheen hun zevende studioalbum “Fortitude”, een plaat volgens het vertrouwde Gojira-recept: lyrics over de aarde en spiritualiteit, melodieuze gitaarlijnen en beukende drums. Hun achtste passage in Dessel wordt er een die je absoluut niet mag missen!

Eerder waren al Def Leppard, Mötley Crüe, Slipknot, Ghost en Parkway Drive bekend gemaakt.

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2023 start op zaterdag 26 november om 10.00 uur via ticketmaster.be.