Na de aankondiging van Parkway Drive als headliner op zaterdag 17 juni eerder deze week, heeft de organisatie alweer een nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023. Op donderdag 15 juni sluit Ghost de North Stage af.

Sinds de release van hun eerste plaat “Opus Eponymous” in 2010 gaat het hard voor
Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls. Het duistere gezelschap bracht intussen nog vier platen uit, die stuk voor stuk als klassiekers in het genre beschouwd kunnen worden. Daarnaast won de band een Grammy voor “Best Metal Performance” voor hun song “Cirice” en veroverden ze de wereld met hun theatrale liveshows. Afspraak met de duivel op donderdag 15 juni aan onze North Stage!

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten