Holy Moly! Vandaag lost de organisatie van Graspop Metal Meeting maar liefst 103 nieuwe namen voor de 26e editie van Graspop Metal Meeting! Onder meer Amon Amarth, Arch Enemy, Architects, Behemoth, Disturbed, Epica, Halestorm, Hatebreed, Hollywood Vampires, In Flames, Kreator, Meshuggah, Pantera, Papa Roach, Rancid en Three Days Grace zullen samen met meer dan 130 andere bands van donderdag 15 juni 2023 tot en met zondag 18 juni 2023 Dessel doen daveren op zijn grondvesten!
Eerder kondigden we al 6 headliners aan voor GMM 2023:

  • Ghost (donderdag 15 juni 2023);
  • Gojira (vrijdag 16 juni 2023);
  • Slipknot (zaterdag 17 juni 2023);
  • Parkway Drive (zaterdag 17 juni 2023);
  • Def Leppard (zondag 18 juni 2023);
  • Mötley Crüe (zondag 18 juni 2023).

De South Stage-headliners voor donderdag en vrijdag zullen later worden bekendgemaakt!

Nieuwe namen op de affiche van #GMM23 zijn: 1914, Agnostic Front, Amon Amarth,
Anti-Flag, Antimatter, Any Given Day, Arch Enemy, Architects, As I Lay Dying,
Asking Alexandria, At The Gates, Avatar, Beast In Black, Behemoth, Billy Talent,
Black Mirrors, Bloodywood , Butcher Babies, Cane Hill, Carpenter Brut, Clutch,
Cradle Of Filth, Crowbar, Cyclone, Danko Jones, Dark Angel, Deathstars, Delain, Dieth, Dirkschneider , Disturbed, Draconian, Eluveitie, End, Enter Shikari, Epica, 
Escape The Fate, Evergrey, Exodus, Fever 333, Fields of the Nephilim, Finntroll,
Greg Puciato, Halestorm, Hatebreed, Heidevolk, Hippotraktor, Hollywood Undead, Hollywood Vampires, I Prevail, In Flames, Insomnium, Katatonia, Kissin’ Dynamite, Korpiklaani, Kreator, Landmvrks, Legion Of The Damned, Less Than Jake, Life Of Agony, Lionheart, Loathe, Lorna Shore, Marduk, Meshuggah, Molybaron, Monster Magnet, Motionless In White, Novelists, Oceans, Orange Goblin, Orbit Culture, Pantera, Papa Roach, Polaris, Rancid, Russkaja, Seether, Septicflesh, Sick Of It All, Skindred, Sleep Token, Soen, Sólstafir, Spiritbox, Stand Atlantic, Stray From The Path, Testament, The Amity Affliction, The Answer, The Chats, The Ghost Inside, The Halo Effect, The Luka State, The Menzingers, The Raven Age, The Winery Dogs, Three Days Grace, Thundermother, Unearth, Vicious Rumours, Voivod & Watain.
Maar liefst 41 acts maken hun GMM-debuut in 2023. Check ze allemaal op onze website.

Om het de festivalgangers zo comfortabel mogelijk te maken, biedt Graspop Metal Meeting ook in 2023 een brede waaier van accommodaties op en naast de festivalweide. Alle info vinden jullie hier.

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2023 start op zaterdag 26 november om 10.00 uur via ticketmaster.be. Alle info vindt u hier.

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t/m 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt!
Meer info via www.graspop.be.