Het grote nadeel van de herfst is dat het festivalseizoen officieel tot een einde komt. Het grote voordeel dat daar tegenover staat, is dat er weer met voorpret begonnen kan worden! Bij Counter Culture zitten we opgekruld bij de open haard met een laptop om constant op de hoogte te blijven van de eerste roddels.

Rock am Ring & Rock im Park 2019

De geruchtenmachine draaide al op volle toeren en de oplettende festivalfanaat wist gisteren stiekem al dat Slipknot op deze lijst zou staan, maar vandaag kwam de organisatie van Rock am Ring en Rock im Park met de verlossende woorden.. Dit zijn de eerste namen voor 2019:

Against The Current, Alice In Chains, Alligatoah, Amon Amarth, Arch Enemy, Architects, Bastille, Blackout Problems, Bonez MC & RAF Camora, Die Antwoord, Die Ärzte, Dropkick Murphys, Feine Sahne Fischfilet, Foals, Godsmack, Halestorm, Hot Water Music, Kontra K, Marteria & Casper, Nothing,Nowhere, Power Trip, Sabaton, SDP, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, Slipknot, The 1975, The Bosshoss, Tool en Welshly Arms.

De Rock am Ring veteranen van Counter Culture lopen in ieder geval warm voor deze eerste aankondiging en zijn volgend jaar sowieso van de partij! Uiteraard zullen ze jullie mee op pad nemen in hun broekzak. Of in ieder geval in gedachten.