De affiche voor Graspop Metal Meeting 2019 krijgt stilaan vorm. Vandaag maakt de organisatie maar liefst 48 nieuwe namen bekend. Wie de afgelopen dagen een beetje goed had opgelet, had geweten dat een aantal van deze namen gelekt waren. Maar nu is het dan officieel. De namen zijn:

Agnostic Front, Amon Amarth, Bleed From Within, Borknagar, Candlemass, Carcass, Children Of Bodom, Combichrist, Crisix, Crowbar, Cult Of Luna, Deathstars, Def Leppard, Delain, Demons & Wizards, Disturbed, Eluveitie, Equilibrium, Fleshgod Apocalypse, FM, Gloryhammer, Godsmack, Grand Magus, Halestorm, HammerFall, Hatebreed, Hawkwind, Immolation, In Flames, King Diamond, Krokus, Legion Of The Damned, Lynyrd Skynyrd, Municipal Waste, No Fun At All, Orange Goblin, Phil Campbell & The Bastard Sons, Philip H. Anselmo & the Illegals, Power Trip, Sabaton, Sick Of It All, Sonata Arctica, State Champs, Testament, To The Rats And Wolves, Trivium, Whitechapel, Whitesnake.

Within Temptation en Slipknot zijn al bevestigd als headliner. Het ziet er naar uit dat we langzaam de nekspieren alweer wat mogen losmaken.

Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10.00u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be