Graspop Metal Meeting

De organisatie van Graspop Metal Meeting maakte met Rammstein vandaag haar eerste headliner bekend. Na lang speculeren kwam Graspop vandaag dus met haar eerste naam. En nee, dat was niet Guns ‘n’ Roses en/of Aerosmith (hoewel hier wel naar gehint werd middels een direct weer verwijderde Facebook post), maar Rammstein.

Volgens de organisatie van Graspop is dit het enige optreden van het Duitse zestal in de Benelux aankomend festivalseizoen.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 16 t/m 18 juni. Rammstein staat geprogrammeerd op vrijdag 16 juni. De voorverkoop van Graspop Metal Meeting begint donderdag a.s. Meer info is te vinden op de site van Graspop.

Rock am Ring, Rock im Park

Rammstein zal haar kunstjes eveneens vertonen op Rock am Ring en Rock im Park. Naast Rammstein werden daar ook Beatsteaks, Five Finger Death Punch, Alter Bridge, Genetikk, Thrice, Suicide Silence, Frank Carter & The Rattlesnakes en Slaves toegevoegd aan de line-up.

Rock am Ring en Rock im Park vinden plaats van 2 t/m 4 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart. Meer info is te vinden op de sites van Rock am Ring en Rock im Park.

In ieder geval, zorg dat je auto in orde is mocht je naar een van deze festivals toe gaan. Want het kan zo maar eens zijn dat je aangehouden wordt door…