Sinterklaas kapoentje, wat ligt er in mijn schoentje? Voordat de goede Sint weer naar Spanje vertrok reed hij nog even langs Dessel en dropte en passant 23 nieuwe namen in het Graspop Metal Meeting schoentje! De huidige affiche met KISS, Slipknot en Within Temptation als headliners wordt verder aangevuld met:

Aborted, Eagles Of Death Metal, Fever 333, Inglorious, Like A Storm, Living Colour, Ministry, Mysticum, Nashville Pussy, Ne Obliviscaris, Possessed, Raven, Refused, Rob Zombie, Starset, Stone Temple Pilots, Taking Back Sunday, Terror, The Amity Affliction, Three Days Grace, UFO, Uncle Acid & the Deadbeats, Wiegedood.

GMM’s 24e editie van vrijdag 21 tem zondag 23 juni 2019 in het Festivalpark in Dessel belooft opnieuw uitzonderlijk te worden. Met de toevoeging van ondermeer griezelmeester en hellbilly Rob Zombie, 90’s grunge iconen Stone Temple Pilots met nieuwe zanger Jeff Gutt in de rangen, nieuwkomers in Dessel Eagles Of Death Metal, het Belgische black metaltrio Wiegedood en 19 andere bands is de affiche nu voor drie kwart ingevuld. Meer namen volgen in het nieuwe jaar. Stay tuned! Een overzicht van de huidige line-up vind je hier op de website.

Tickets koop je bij ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.