Graspop Metal Meeting gaat in 2018 éénmalig XL! Wat betekent dat? In plaats van drie dagen, maar liefst vier dagen feest op de Stenehei te Dessel. Nu is Graspop stiekem al een aantal jaar vier dagen, maar was op de donderdag slechts een ‘bescheiden’ programma te aanschouwen met veelal lokale helden. Dit jaar staat op donderdag 21 juni echter niemand minder dan Guns ‘n’ Roses op de planken. Na hun succesvolle reünie tour zijn Axl Rose (vocals, piano), Duff McKagan (bas), Slash (lead gitaar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rhythm gitaar), Frank Ferrer (drums), en Melissa Reese (keyboard) volgend jaar dus te vinden op Graspop.

Na de aankondiging van Ozzy Osbourne eerder deze week, zijn er dus nu twee headliners bekend. Een verdere invulling van de line-up volgt snel. De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018 start op zaterdag 18 november om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be