De Franse metalband Gojira speelt als headliner op Dynamo Metalfest 2017. De band bewees vorig jaar met haar nieuwste album Magma een van de meest relevante metalbands van dit moment te zijn. ‘Magma’ werd op diverse sites uitgeroepen als ‘plaat van het jaar’ en was ook in de individuele lijstjes van de Counter Culture redactieleden goed vertegenwoordigd. .

Eerder bevestigde het festival: Testament, Exodus, Entombed A.D, Prong, Toxik en VUUR. Dynamo Metalfest wordt dit jaar op 15 juli gehouden in het IJssportcentrum in Eindhoven. Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro. Alle informatie vind je op de site van het festival.

Over de auteur

Jeroen
Recensent #ROCK

Muziekliefhebber in de breedste zin des woords, met een lichte voorkeur voor de wat zwaardere metalen. Daarnaast gepassioneerd verzamelaar van vinyl.

Gerelateerde berichten