Even deze checklist afgaan: knipper met je ogen, tel hardop tot tien, knijp in je arm en kijk weer naar deze pagina. Het is geen droom! Je kunt hier, nu, op deze mooie woensdag een setje kaarten winnen voor Desertfest in Londen! Gratis en voor niks. Ik wou dat ik zelf mee mocht doen.

Het moge duidelijk zijn dat dat een kans is die je niet moet laten liggen. Wij zijn bij Counter Culture al vanaf het debuut van Desertfest van de partij (2012, 2013) en moedigen je dan ook van harte aan om mee te doen aan deze prijsvraag. Vul onderstaand formulier in en misschien win jij wel twee vrijkaarten voor het gehele weekend Desertfest in Londen (25-27 april).

Op de affiche staan al onder meer: Kvelertak, Spirit Caravan, Anciients, ASG, Lonely Kamel, Monkey3 en The Machine. Daar hoort iedere liefhebber van stonerrock natuurlijk bij te zijn!

Voor alle duidelijkheid: win je, dan krijg je twee vrijkaarten. Alle overige kosten (reis, verblijf, voedsel, speciaalbiertjes uit de Brewdog pub in Camden) zijn voor je eigen rekening.