Young The Giant nieuwe naam pinkpop

Pinkpop is zo stilaan de laatste hand aan het leggen aan de monster affiche van dit jaar. Slechts enkele lege plekjes dienen nog opgevuld te worden. Vandaag werd bekend gemaakt dat ook Young The Giant in juni de grote oversteek richting Landgraaf maakt.

Nieuwe single Metallica

Verrassing! Vandaag stond er vrij onverwacht plots een nieuwe single van de grootste metal band ter wereld op het menu. The Lords Of Summer lijkt de voorbode te worden van de eerste Metallica langspeler sinds 2011.

Tip van de dag

Epitaph, één van onze favoriete labels, heeft alweer een pareltje in huis gehaald. Het haalt Plague Vendor vanuit het niets uit de underground om hun debuut lp meteen tussen de groten op te nemen. Free to Eat zal het daglicht zien op 14 april. Beluister de eerste single van dat album, Black Sap Scriptures, hier.