“Zitte gij ook altijd zo te kutte met dat zomeruur?” Geef toe: een uur minder slaap tijdens het weekend steekt toch altijd wel net dat beetje meer op een maandagochtend. We laten het voor de rest ons tophumeur niet verpesten en blikken graag even met u terug op de laatste dag van maart 2014.

Ook Stevie Wonder op North Sea Jazz

Moet ik hier nog veel woorden aan vuilmaken? Alles wat r&b ademt is deze zomer terug te vinden op North Sea Jazz. Het Rotterdamse festival heeft naar mijn bescheiden mening, met o.m. ook Outkast en Pharrell Williams, nu al een van de allersterkste line-ups van het festivalseizoen beet. Wonder zal op zaterdag 12 juli optreden.

Welcome To The Village pakt stevig uit

Even goed opletten nu! Niemand minder dan Band Of Skulls, The Slackers, John Coffey, The Jezabels, Sväva, Cosmic U, Hard Time Killing, Herrek, William Seen’s Transport Music, Marble Sounds, Fanfarlo, Cookachoo en Zitakula zijn toegevoegd aan het programma van Welcome To The Village. Een gigantisch mooie affiche voor maar 65 euries. Snel zijn is de boodschap!

Groezrock vangt eerste afzegging op

Minder nieuws was er voor het mooiste Festival van Vlaanderen. Rotting Out is de eerste band die zich terugtrekt van de Groezrock affiche dit jaar. Ernstige gezondheidsproblemen van een bandlid liggen aan de oorzaak. LIFERUINER zal de lege spot opvullen.