Met Deep Purple en Evanescence zijn de laatste twee headliners bekend geworden voor Graspop Metal Meeting 2017.  Graspop Metal Meeting weet hiermee drie unieke (in die zin dat de drie headliners nog nooit eerder op de Desselse weide hebben gestaan) headliners te strikken.

Daarnaast is Graspop Metal Meeting van plan om morgenmiddag om 16.00u nog een hele lading namen te lossen. De band Opeth heeft echter roet in het eten gegooid van de organisatie door per abuis de poster te lekken. Op deze poster prijken nog een heleboel andere mooie namen. O.a. Primus, Ministry, Monster Magnet, Anathema, Clutch, Queensryche, Baroness en Solstafir zullen nog afreizen naar Dessel.

Hieronder de gelekte poster:

graspop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 16 t/m 18 juni. De voorverkoop van Graspop Metal Meeting begint donderdag a.s. Meer info is te vinden op de site van Graspop.