Traditioneel kondigt Rock Werchter zijn nieuwe bevestigingen op een vrijdag aan, maar deze keer kon de organisatie blijkbaar niet wachten om weer twee namen aan het affiche voor de editie van 2019 toe te voegen. Ook de jonge Amerikaanse hardrockband Greta Van Fleet en de Spaanse popzangeres Rosalía komen deze zomer naar het Belgische festival.

Grammy’s

Muzikaal gezien hebben de twee nieuwe toevoegingen niet zoveel met elkaar gemeen, maar wat ze wel met elkaar delen is een enorme bak talent én ze hebben ieder dit jaar Grammy’s gewonnen. Ook worden de twee acts met hele grote namen vergeleken. Zo wordt Greta Van Fleet veelvuldig vergeleken met Led Zeppelin, en mag Rosalía zich meten met de Beyoncé’s en Dua Lipa’s van deze wereld. Twee acts om weer naar uit te kijken dus.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets scoor je hierrrrr!