Met Avenged Sevenfold voegt Graspop Metal Meeting een vierde headliner toe aan het programma van de 25e XL-editie. De Amerikaanse toppers sluiten Main Stage 1 af op vrijdag. GMM 2022 vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni 2022 en belooft nu al een onvergetelijk jubileumfestival te worden.

Ondanks twee opeenvolgende afgelastingen is de organisatie van Graspop Metal Meeting nooit bij de pakken blijven zitten. Nadat eerder al Iron Maiden (donderdag 16 juni 2022), Judas Priest (zaterdag 18 juni 2022) en Aerosmith (zondag 19 juni 2022) hun komst als headliner hadden (her)bevestigd, voegt GMM daar nu Avenged Sevenfold aan toe. De Amerikaanse metalband zal Main Stage 1 afsluiten op vrijdag.

Wie al in het bezit was van een ticket voor GMM 2020 of 2021, zal binnenkort een e-mail van Ticketmaster ontvangen met meer informatie. Ook de verkoop van GMM 2022 gaat zeer binnenkort van start. GMM heeft overigens nog veel meer verrassingen in petto. We zijn benieuwd!!!

Meer info: www.graspop.bewww.ticketmaster.be