Haute Pierre, Miggy, Stef en Stoute Vos, kent u ze? Niet? Dat kan zeker, maar daar komt nu verandering in. De vier vrienden begonnen met hiphopformatie Aangschoten Wild met de ambitie om beroemd te worden en dat gaat beter dan gedacht. Zo stonden ze in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, is debuutsingle Aangeschoten Wild meer dan 10.000 keer bekeken op youtube en komt op 26 februari een nieuwe EP uit.

Als voorbereiding hierop hebben wij een interview gehad met de eigenzinnige gasten, welke je binnenkort op Counter Culture kan lezen. Vandaag is er echter al een andere manier om kennis te maken: de heren laten in mini-documentaire Making.The.Boyband zien wie ze nou eigenlijk zijn. Zelf zeggen ze er het volgende over:

Onze inmiddels acht maanden durende jacht naar hits hebben we vastgelegd op beeld. Het resultaat is ‘Making. The. Boyband.’, een mini-documentaire van ongeveer zeven minuten. Alles van onze eerste videoclip, tergend lange vergaderingen, onze gewaagde deelname aan de Grote Prijs, zwetende repetitieruimtes en tour langs podia tot aan de draaidagen van de individuele portretvideo’s komt er in voor.

Check hier de documentaire en houd onze site in de gaten voor het interview met Aangeschoten Wild!