Jumpdafuckup! Onder het mom van Tivoli Tijdloos speelt Soulfly op woensdag 5 maart één van de 30 laatste shows in Utrecht’s prachtige zaal aan de Oudegracht. Eind mei sluit Tivoli Oudegracht voorgoed zijn deuren (ten gunste van de vernieuwde TivoliVredenburg), maar eerst kun je nog even uit je plaat gaan op onder meer Max Cavalera en zijn kameraden.

Soulfly bracht vorig jaar nog het album Savages uit, waar we ongetwijfeld nog het een en ander van voorgeschoteld krijgen tijdens de show in Tivoli op 5 maart.

— Actieformulier onder de stream —

Kaarten winnen

Wil jij kans maken op een van de drie setjes kaarten die wij weg te geven hebben voor deze show? Laat ons dan even weten wat jouw favoriete Soulfly track is, licht je keuze kort toe en wie weet hoor jij in de laatste week van februari dat je een setje kaarten gewonnen hebt. Succes!

!!! \m/ !!!