Wat een ongelooflijke eer valt mij te beurt op deze historische dag. De allereerste Oud Nieuws ooit schrijven voor het mooiste muziekplatform ter wereld. Jongens wat is hij mooi geworden. Strak design, rijk in aanbod en kwalitatief sterk. Ik wil van deze gelegenheid dan ook graag gebruik maken om de man te bedanken die dit alles mogelijk gemaakt heeft. Een dikke merci aan onze eigen Haiko Peters!

De geboorte van Counter Culture is een feit

Maar dat had u ongetwijfeld al door. U leest dit namelijk vanop onze spiksplinternieuwe site. Heel de week door (en waarschijnlijk nog lang daarna ook) vieren we de geboorte van een nieuw tijdperk in de Nederlandse muziekjournalistiek. We trappen de festiviteiten meteen goed in gang door maar liefst 7×2 (!) tickets weg te geven. Voor wat vraag u zich af? U leest het hier.

Entertainers pur sang T.H.E. H.I.V.E.S. op bevrijdingsfestival Groningen

“Get ready to get rocked out of your fucking skulls assholes.” De beste liveband van Europa komt naar Nederland afgezakt en dat is ALTIJD een goeie zaak. Eerder werd al bekend gemaakt dat The Hives groezrock spelen, nu staan ze dus ook op Bevrijdingsfestival Groningen. WELL ALL RIGHT!

Call It Off gaat strijd aan met o.m. River Jumpers en The Ignored voor een plekje op Groezrock

Het Macbeth podium op Groezrock is traditioneel een goeie plaats om de sterren van de toekomst te ontdekken. Zo werd tijdens vorige edities het podium nog plat gespeeld door top bands als: Astpai, John Coffey, The Charm The Fury, Now Voyager, The 101’s en Cheap Drugs. Vandaag zijn de 30 finalisten van dit jaar bekend gemaakt met als opvallendste namen: The Ignored, River Jumpers en Nederlands eigen Call It Off. De overige finalisten kan u hier checken.