Het is eindelijk zover: vandaag lanceert Counter Culture jaarlijst.nl (of kortweg Jaarlijst). Jaarlijst is een nieuw online platform voor recensenten en andere muziekliefhebbers. Het is een supermooie online tool waar je op handige, intuïtieve wijze kunt bijhouden welke albums je geluisterd hebt en wat je daarvan vond. Jaarlijst is volledig cross-platform gemaakt, dat wil zeggen: je kunt de tool gebruiken op je laptop en pc, maar ook onderweg op je tablet of smartphone. ideaal!

Beta Keys!

We hebben de Jaarlijst hier bij Counter Culture de afgelopen weken intern getest en willen jou als vaste lezer de komende tijd de kans geven om alvast te stoeien met de tool en jouw jaarlijst samen te stellen. Daarom stellen we vandaag beta keys beschikbaar voor de Jaarlijst: first come, first serve. De beta keys zullen alleen op dinsdag 12 augustus werken, daarna sluiten we de inschrijving weer.

Kom Jaarlijst.nl testen!

Door hieronder op ‘Ik wil een beta key!’ te klikken, kun je een van beta keys bemachtigen. Je ontvangt dan direct een code waarmee je een account kunt aanmaken op jaarlijst.nl. We zouden het leuk vinden als je mee komt testen en horen graag van je wat jij van de Jaarlijst vindt. Al je feedback kun je opsturen via je Jaarlijst Dashboard zodra je een account hebt.

Ik wil een beta key!