Hatsekidee! Lekker gratis naar de film, of in dit geval een rockumentary. As The Palaces Burn is de titel van de documentaire over de metalband uit Richmond, Virginia, waarin oorspronkelijk de bedoeling was dat fans van de band gevolgd werden met camera om te laten zien hoe muziek mensen kan verbinden. Maar we weten allemaal hoe de afgelopen jaren voor Lamb Of God geweest zijn: zanger Randy Blythe werd aangeklaagd voor doodslag na een fatale stagedive van een fan tijdens een show in Tsjechië en de documentaire kreeg hierdoor natuurlijk een compleet andere lading.

Op 27 februari draait As The Palaces Burn in zeven Pathé bioscopen in Nederland en Counter Culture geeft voor al die zeven screenings een setje kaarten weg. Lijkt het jou wat om gratis naar deze metaldocumentaire te gaan in Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Scheveningen, Tilburg of Utrecht? Doe dan mee aan de prijsvraag en wie weet ga jij er gratis heen (met een vriend of vriendin!) op 27 februari!

Deze actie eindigt op 17 februari 2014, winnaars krijgen per email bericht.