Welkom op de spiksplinternieuwe Counter Culture website! Het einde van een tijdperk is aangebroken: Rockblog is geschiedenis, Counter Culture is de toekomst. Vanaf heden brengen wij u niet slechts rockmuziek, maar verbreden we ook onze horizon naar Beats en Hip-Hop!

Echt leuk om te lezen

Weet u nog dat we op Rockblog ieder oersaaie persbericht overnamen, alle festivals en geruchten indexeerden en een lijst met album-releases hadden? Dat doen we dus niet meer. “Waarom?”, hoor ik u denken. Dat zal ik u vertellen: daar zijn Festivalinfo en MusicMeter namelijk veel beter in. Waar wij goed in zijn, is het schrijven van stukjes die echt leuk zijn om te lezen.

Broodnodige Muziekvitamines

In plaats van domweg te kopiëren en indexeren, gaan we amuseren en informeren: infotainment, met een veel te duur marketingwoord. Met een flinke dosis humor, eigenzinnige rubrieken, scherpe observaties, een duidelijke eigen mening en nog altijd de liefde voor muziek, schotelen we u dagelijks uw broodnodige muziekvitamines voor.

Party with your pants off!

U dacht toch niet dat wij zomaar Counter Culture lanceren zonder daar een goed feestje omheen te bouwen, he? Tuurlijk niet! In deze eerste week van februari bombarderen we u iedere dag met een hele gave weggeef-actie. Om te beginnen: Kaarten voor de screenings van de Lamb Of God docu ‘As The Palaces Burn’ (27 februari) in een Pathe theater naar keuze. Die actie verschijnt later vandaag op counterculture.nl. Lekkerrrrr!

Stalkt u even mee?

Dit is onze nieuwe facebook. Op Twitter heten we nu CounterCultNL, maar als u RockblogDotNL volgde dan hoeft u u nergens druk om te maken.

Bijdragen aan Counter Culture? Dat kan!

You think you got what it takes to be a part of the CC Team? Mail ons dan even op info[at]counterculture[dot]nl of vul het contactformulier in. Dan kijken wij meteen even of u echt skills heeft.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.