We staan aan de vooravond van de belangrijkste week in de muziekgeschiedenis. Lang hebben we er op moeten wachten maar morgen mogen we eindelijk onze nieuwe liefdesbaby aan u voorstellen. Counter Culture wordt alles wat u nog nodig heeft voor uw dagelijkse overdosis rock, hiphop en beats. Move over Rolling Stone, NME en (ja ook) Rockblog, there is a new kid in town.

22 nieuwe namen voor Graspop

Tussendoor valt er natuurlijk ook nog ander geweldig nieuws te rapen. Zo ook uit Dessel waar Graspop maar liefst 22 nieuwe namen gedropt heeft. Wij hebben ze alvast even voor u op een rijtje gezet:

Meshuggah – Mastodon – Alice In Chains – Anthrax – Slayer – Megadeth – Rob Zombie – Glorior Belli – In Solitude – Novembers Doom – Carach Angren – Letlive – Suicide Silence – Of Mice And Men – Dark Tranquility – Amenra – The Church Of Pungent Stench – Candlemass – Satyricon – Gojira – Thy Art Is Murder – Buckcherry

Lowland nog niet uitverkocht (maar wel bijna)

De reacties op de sociale media kanalen liegen er niet om, u bent net zo verbaasd als ons dat Lowlands na één dag nog niet volledig uitverkocht is. Met Queens Of The Stone Age en Skrillex heeft het festival nochtans enkele van de beste live acts van het moment op de affiche staan. Dit is dan wel weer goed nieuws voor wie gisteren de memo gemist had. Als u snel bent kan u namelijk nu nog tickets bestellen. Voor de rest verwachten we dat ze tegen morgen gewoon weer allemaal de deur uit zijn.

Counter Culture T-Minus 1 day

Vanaf morgen leest u uw dagelijkse dosis oud nieuws op counterculture.nl. Verwacht u naast uw dagelijkse portie rock nieuws ook maar een gezond alternatieve kijk op de beats en hiphop kant van het muzikale wereldlandschap. Naast Oud Nieuws, interessante opiniestukken en kwalitatieve reviews zullen we ook een heel aantal mooie extra’s op u los laten. Een voorproefje vindt u alvast hier.

Korte reünie voor The Travoltas

Om af te sluiten hebben we nog leuk nieuws uit een onverwachte hoek. Een van Nederlands beste genre bands ooit, The Travoltas, is na 8 jaar stilte weer (tijdelijk?) terug. De wereldbefaamde poppunk band zal 30 mei in Hedon in Zwolle, op 31 mei in 013 in Tilburg en op 1 juni in Paradiso te Amsterdam weer voor het eerst in lange tijd op een podium te zien zijn. De jongens willen graag samen met hun fans de setlijst samenstellen via hun facebook pagina.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.