Paolo Nutini naar Tivoli

Paolo Nutini fans, opgelet! Was jij te laat met het scoren voor kaartjes voor zijn show in het MC Theater? Niet getreurd, hoor. A.s. vrijdag gaan de kaarten in de verkoop voor zijn optreden in het nieuwe Tivoli Vredenburg in Utrecht! 3 mei zal het feest gaan losbarsten daar. Tickets kosten €35,-.

7 redenen waarom je blij moet zijn met je Werchter-kaartje

Gister bereikte het nieuws ons dat alle combitickets voor Rock Werchter inmiddels zijn uitverkocht. Vandaag worden er 7 redenen aan het festival toegevoegd, waarom jij héél blij moet zijn met je kaartje. Deze redenen heten Moderat, Rudimental, Trentemøller, SBTRKT, Chase And Status, The Subs en Gesaffelstein.
Er zijn nog wel dagkaarten verkrijgbaar voor vrijdag en zondag. Check www.rockwerchter.be voor meer info.

Pinkpop verwelkomt Jake Bugg

Waar meneer Smeets iedereen nóg steeds in spanning laat als het gaat om The Rolling Stones, heeft hij wel al bekend gemaakt dat Jake Bugg op de maandag van zijn festival op zal komen treden. Allemaal leuk en aardig, Smeets, maar wij willen nieuws over The Stones! Of die ontzettend “spectaculaire” vervanger waar je het steeds over hebt.

Eerste namen Huntenpop

Dit jaar vindt alweer de 25e editie van Huntenpop plaats. Het festijn in Ulft heeft haar eerste namen bekend gemaakt en dat zijn zeker niet de minste (voor Ulftse begrippen, dan). Voor zaterdag 23 augustus zijn Guus Meeuwis, Jett Rebel, DeWolff, When We Are Wild, Vandenberg’s Moonkings en Shantel & Bucovina Club Orkestar bevestigd.