Ik ben er dol op, de mix van sludge, stoner en post-rock die het trio van Helms Alee voortbrengt. Vanaf het moment dat ik Sleepwalking Sailors toegestuurd kreeg, is ‘ie niet meer uit de playlist gegaan. Via Pitchfork is het nieuwe album van de band nu in volle glorie te streamen, volgende week woensdag (11 februari) zal ‘ie officieel worden uitgebracht.

Check ‘Sleepwalking Sailors’ van Helms Alee hier!

Helms Alee werd vandaag ook nog eens toegevoegd aan het prachtige roster van Odyssey Booking in Europa, wat betekent dat de kans groot is dat er een tour aan zit te komen waarbij ze ondersteund zullen worden door bijvoorbeeld Russian Circles (zoals nu ook al het geval is in de US). Fingers Crossed!

Over de auteur

Haiko
Kernteam #ROCK

Oprichter van Counter Culture, fanatiek festivalganger en supporter van fuzzy gitaarriffs.

Gerelateerde berichten