De Londense heren van Enter Shikari komen begin volgend jaar met de opvolger van het in 2012 uitgebrachte en erg goed ontvangen album A Flash Flood Of Colour op de proppen. Dat album zal de titel The Mindsweep mee gaan krijgen en zal vanaf 19 januari te krijgen zijn.

Van dat album komt vandaag de eerste video, getiteld: The Last Garrison, dat volgens frontman Rou Reynolds synoniem staat voor “an uplifting call for simply pausing and taking a breath to appreciate life”. Of jij dat ook zo voelt, is geheel aan jou. Een ding is zeker: het leent zich uitermate goed om gespeeld te worden tijdens de show die de band op 10 januari in de Melkweg gaat geven.

Wat vind jij ervan?

Kun jij niet wachten tot het nieuwe Enter Shikari album uitkomt? Heb je de tickets voor de Melkwegshow al in de pocket? Laat het ons weten in de comments hieronder, via Twitter of Facebook.