Het lijkt erop dat deze Oud Nieuws voor één keer eens hiphop gaat. Want wees eerlijk, jullie waren de grote winnaars van de dag. Met o.m. Pharrell en Outkast op North Sea Jazz en Tyler, The Creator op Dour kan jullie festivalzomer nu alvast niet meer stuk. ‘Word up‘ toch ‘homeboys‘?

Outkast en Pharrell Williams naar North Sea Jazz

Wij speculeerden op Lowlands maar tsjonge hadden wij het mis. Outkast is al een tijdje terug en maakte vandaag bekend dat het wel degelijk in Nederland halt zal houden. Niet op de voor de hand liggende festivals in Biddinghuizen of Landgraaf maar gewoon in Rotterdam. North Sea Jazz pakt zo onverwacht uit met een gigantisch sterke affiche. Want niet alleen heeft het Andre 3000 en Big Boi weten te strikken maar ook mr Happy himself: Pharrell Williams. Alle nieuwe namen van vandaag even voor u op een rijtje:

Pharrell Williams, Outkast, The Isley Brothers, Al Jarreau, Daryl Hall & John Oates, Mavis Staples, Snarky Puppy & Friends en Darkside

Nieuwe namen voor Dour

Ook Dour heeft een mooie hiphop aanwinst beet. Tyler, The Creator is een van de meest getalenteerde rappers die je op dit moment in the game vindt. Overige nieuwe toevoegingen:

Kaiser Chiefs, Tyler, the Creator, Skip The Use, Darkside (Nicolas Jaar & Dave Harrington), Rone live, Bakermat, Boris Brejcha, Blawan, Gorgon City, Midland, Fred V & Grafix feat. MC Felon, Macky Gee & Harry Shotta, Acid Arab, Sinjin Hawke, Slow Magic, Mala In Cuba, Sohn, La Smala, L’Or Du Commun & Roméo Elvis, Exodarap, JCR en Fixpen Singe (Caballero + Lomepal + Fixpen Sill)