OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

Afgelopen maandag speelde Black Stone Cherry in de Tivoli in Utrecht. Normaal gesproken kan je van ons natuurlijk een mooie recensie verwachten, is het niet dat wij ook wel eens zieke mensen  hebben. Het resultaat is dus deze keer alleen de foto’s, en een slap verhaal van de des betreffende fotograaf. Maakt u zich overigens geen zorgen. Black Stone Cherry speelde een prima set, met daarin zelfs 2 nieuwe nummers van het aankomende album. Enige opmerking die er te maken was op de show was dat het geluid niet helemaal okay stond afgesteld maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al een super show waar van begin tot eind de energie vanaf spatte. Pinkpop, Lowlands en andere festivals letten jullie goed op? Black Stone Cherry zou namelijk een super boeking zijn deze zomer!