Deze week kun je op Mystery Monday kaarten winnen voor de show van Black Stone Cherry @ Tivoli Oudegracht op 3 maart. Voordat we beginnen aan de prijsvraag, feliciteren we eerst de winnaars van vorige week. Zij wonnen kaarten voor City And Colour in 013 en een mystery album (tussen haakjes): Thirea (Dirty Denims – High Five) en Thijs (The Devil Wears Prada – 8:18). Gefeliciteerd!

Win kaarten voor Black Stone Cherry @ Tivoli + mystery album

Ook deze week hebben we weer toffe mystery albums klaarliggen met daarbij een setje vrijkaarten voor de show van Black Stone Cherry in Tivoli Oudegracht op 3 maart.

De opdracht luidt hetzelfde als vorige week: bedenk een onderschrift bij onderstaande foto en laat je onderschrift achter in de facebook comments onder deze prijsvraag. Counter Culture kiest twee winnaars uit, die krijgen in de week van 24 februari via facebook bericht dat ze gewonnen hebben. Vergeet ons dus niet te liken op Facebook, anders kunnen we je niet contacten.

Verzin een onderschrift bij deze foto

Verzin een onderschrift bij deze foto

Verzin een onderschrift bij deze foto

Succes!