Rock am Ring en Rock im Park beginnen deze week met goed nieuws. Het festival maakt maar liefst 34 namen bekend voor beide festivals in 2018.

Foo Fighters, Thirty Seconds to Mars, Gorillaz, Rise Against, CASPER, Marilyn Manson, Avenged Sevenfold, Stone Sour, A Perfect Circle, Parkway Drive, Bilderbuch, Good Charlotte, Milky Chance, Kaleo, Bullet for My Valentine, Trailerpark, Kettcar, Jimmy Eat World, Hollywood Undead, RAF Camora, Enter Shikari, Body Count, Black Stone Cherry , Walking On Cars, Ufo361, Asking Alexandria, Meshuggah, Callejon, Yung hurn, Caliban, ALMA, Nothing But Thieves, Bury Tomorrow, Greta Van Fleet.

Aankomend jaar zullen beide festivals van 1 t/m 3 juni plaatsvinden en de kaartverkoop zal 1 november om 12:00 starten. Mocht je direct naar het festival willen wees er dan snel bij, de early bird kaartjes zullen namelijk maar 149 euro zijn!