Soms heb je van die weken dat het helemaal niet erg hoeft te zijn dat het weekend er weer op zit. Neem nu vandaag bijvoorbeeld. Niet alleen kregen we een karrenvracht aan eerste Pukkelpop namen voor onze deur gedumpt maar ook Down The Rabbit Hole kwam weer boven piepen. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was smeten ze er nog enkele toffe album releases tegenaan ook. Monday kan soms echt wel fun day zijn!

Eerste Pukkelpop namen stellen niet teleur

Heeft u 20 minuten? Mooi! Dan kan u hieronder de allereerste namen lezen voor Pukkelpop 2014.

The 2 Bears, A Day To Remember, Andy C, Anna Calvi, August Burns Red, Balthazar, Blaudzun, Bill Callahan, Black Lips, Bombus, The Bloody Beetroots, Boy & Bear, Breach DJ set, Bring Me The Horizon, Brodinski, Brody Dalle, Buraka Som Sistema, Calyx & Teebee & MC AD, Calvin Harris, Camo & Krooked present Zeitgeist, Cashmere Cat, The Cat Empire, Clean Bandit, Crookers, Deadmau5, Deafheaven, Die Antwoord, Dirtyphonics, Disclosure, Drumsound & Bassline Smith live, Dub FX, Duke Dumont, Dusky, Ed Sheeran, Editors, Epica, Faul & Wad Ad, First Aid Kit, The Flatliners, Frank Turner & The Sleeping Souls, Flume, DJ Fresh, GTA, Hozier, I Am Legion (Noisia en Foreign Beggars), Jake Bugg, Janelle Monae, The Jillionaire, John Newman, John Wizards, Jungle, Kavinsky, Kaytranada, Kelela, Kelis, Klangkarussell, Lonely The Brave, Macklemore & Ryan Lewis, Mat Zo, Maybeshewill, MK, MØ, Modestep, The National, Neck Deep, Neneh Cherry met RocketNumberNine, Röyksopp, Nina Kraviz, Of Mice & Men, Omar Souleyman, Outkast, Paul Woolford, Portishead, Queens Of The Stone Age, Red Fang, Rockwell, Shlohmo, DJ Snake, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Sub Focus, Submotion Orchestra, Tensnake, To Kill A King, Tom Odell, Tourist, Truckfighters, Uncle Acid And The Deadbeats, XXYYXX en Young Fathers.

https://www.youtube.com/watch?v=PvxtBpgkXwM

Down The Rabbit Hole komt weer aan de oppervlakte piepen

Waar er in België al enkele jaren een onbetwist alleenheerschappij heerst van Pukkelpop, waait in Nederland de strijd om het beste alternatieve festival van het land gewoon door. Nadat de vorige weken Pinkpop, Best Kept Secret en Lowlands al stevig uitpakten moest Down The Rabbit Hole dringend uit zijn pijp komen wou het niet achterop sukkelen in de race. Met volgende nieuwe namen drijft het alvast de concurrentiestrijd weer wat op.

The Bohicas, DeWolff, Floating Points, Hozier, John Wizards, Motor City Drum Ensemble, Poliça en Rodrigo y Gabriela

Monday fun day!

Monday is natuurlijk geen fun day zonder enkele mooie nieuwe releases. In de aanbieding voor u: top pop punk uit Nederland met Call It Off, prachtige herrie van La Dispute en zweverige indie rock op de nieuwe Elbow.

Call It Off – Liars

La Dispute – Rooms Of The House

Elbow – The take off and landing of everything

Over de auteur

Punk & HC enthusiast.

Gerelateerde berichten