Het gebeurt niet vaak dat een artiest al wereldberoemd wordt nog voor zijn debuutalbum uit is. Wie het wel overkwam is ieders favoriete Dubstep dj Skrillex. Met verschijningen op grote festivals als Werchter en meerdere nummer 1 hits al op zijn palmares kwam hij vandaag dan toch (volledig uit het niets trouwens) EINDELIJK met zijn eerste langspeler op de proppen. Wub Wub!

Bospop vervolledigt affiche

De eerste festivals zitten er weer aan te komen. Traditionele opener in Nederland Bospop heeft sinds vandaag zijn huiswerk helemaal af. Dit zijn de laatste namen voor Bospop 2014:

The Winery Dogs, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The Paladins, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, The Straits en Eric Steckel

Eerste namen Incubate

In tegenstelling tot Bospop heeft Incubate nog heel wat werk voor de boeg als het om hun affiche gaat. De eerste 12 namen die kregen we vandaag alvast.

65daysofstatic, Current 93, Wovenhand, Joel Phelps, Marissa Nadler, Untold, Skullflower, Tuxedomoon, RAUM, Woods, Basic House en James Pants.

Pinkpop persconferentie 12/03

Ook dit jaar zullen we weer live de Pinkpop persconferentie voor u verslaan. Hou morgen goed de site in de gaten voor meer details!

Rebellion Amsterdam

Liefhebbers van de oudere generatie Britse punkrock kunnen dit jaar bezuiniging op hun reiskosten. Naast het naar goeie gewoonte in Blackpool georganiseerde Rebellion festival staat er dit jaar namelijk ook een editie in Nederland op de planning. Gewoon in Amsterdam! Meer info en line-up vindt u hier terug.

Releases of the day:

Hier kan ik best wel een semi-vast wekelijks item van maken. Ook vandaag kwamen er weer releases uit om duimen en vingers bij af te likken. Persoonlijke favoriet is de nieuwe van Vinnie Caruana en de andere I Am The Avalanche leden. Beats liefhebbers zullen zich dan weer meer in het debuutalbum van skrillex kunnen vinden. De jonge DJ loste vandaag Recess helemaal vanuit het niks. Check it out!

Break Of Day – Friends Like These

I Am The Avalanche – Wolverines

Skrillex – Recess