In Flames cancelt Europese festivaltour

De Zweedse metalband In Flames heeft laten weten dat zij de gehele Europese festivaltour van aankomende zomer zullen laten vervallen. Ze hopen eind 2014 alsnog door Europa te gaan, maar ze zullen o.a. Wacken, Graspop, Sonisphere, Sziget en Download overslaan. Waarom is nog niet helemaal duidelijk.
Ook Gojira heeft het af laten weten voor Rock am Ring en Rock im Park.

11 nieuwe namen voor Lowlands

Voor het eerst sinds heel wat jaren zijn er nog stééds kaarten beschikbaar voor Lowlands. Zullen de Lowlandsfans het dan eindelijk leren? Lowlands doet hard haar best om alsnog uit te verkopen en komt op de proppen met 11 nieuwe namen: Portishead, Milky Chance,  Janelle Monáe,  Boy & Bear,  Cashmere Cat,  Fiddler’s Green,  Jungle,  Chet Faker,  Bombus,  First Aid Kit en  La Yegros.

Nog meer Pinkpop-‘nieuws’

Nee hoor, weer geen Stones. Nadat gister Boxer Rebellion en Chef’Special werden toegevoegd aan de line-up, is vandaag Epica aan de beurt. Feestje.

 

Noel Gallagher bezig met tweede soloalbum

Gisteren was er veel hysterie rondom de band Oasis. Het supermegabelangijke nieuws? De band gaat zijn eerste drie albums opnieuw uitgeven. Leuk voor ze. Maar Noel zou Noel niet zijn als hij niet even zijn broertje af moet troeven met zijn eigen supermegabelangrijke nieuws. Stel je voor dat hij minder aandacht krijgt, dat doet natuurlijk zeer aan zijn gigantische ego. Enfin, meneer Noel is bezig met zijn tweede soloalbum en hij beweert al meer dan vijftig nummers te hebben geschreven. Drie maal hoera en een handje confetti voor de broertjes Gallagher!

Nieuwe single Triggerfinger

Triggerfinger heeft niet stil gezeten de afgelopen tijd. Vandaag hebben zij hun nieuwste single gereleased, genaamd ‘Perfect Match’.  De single zal terug te vinden zijn op het nieuwe album By Abscence Of The Sun, dat gereleased zal worden op 26 maart a.s. De single vind je hier!

As I Lay Dying Achter De Tralies

Leadzinger Tim Lambesis van As I Lay Dying moet negen(!) jaar de gevangenis in. Hij heeft de bekentenis afgelegd dat hij een huurmoordenaar op zijn vrouw af wilde sturen. Writersblock? Golddigger? De achtergrond van het verhaal is wat schimmig, maar de vrouw schijnt verschillende affaires te hebben gehad tijdens hun huwelijk. Eén ding is in ieder geval wel zeker: de beste man kan in voorlopig gaan liggen wegrotten achter de tralies. *badumtssj*